CUM BOYS hämmästyttää Yläkaupungin Yössä

CUM BOYS eli Circus Uusi Maailma goes New Kids on the Block -esitys koetaan Yläkaupungin Yössä Siltasalissa kello 19:00, 20:00 ja 21:00 festivaalilehden tiedoista hieman poiketen. Jokainen esitys kestää noin 15 minuuttia ja esitys on K-18.

Circus Uusi Maailma on progesirkusta. Vuonna 2006 perustetulla ryhmällä on alusta asti ollut vahva, omaleimainen tyyli, josta löytyy usein mustaa huumoria, vinksahtaneita hahmoja ja absurdeja tilanteita. Rohkea ja kokeileva muoto ja tyyli ovat olennaisia lähtökohtia esityksissä.

CUM on jälleen valmistanut esityksensä varta vasten Yläkaupungn Yölle jo yhdeksättä kertaa. Katsomot ovat olleet lähes poikkeuksetta täynnä ja kommentointi tällaista: Outoa—- tosi outoa.

Tähdenlennot nousevat ja nostavat sydämet kurkkuun asti pamppailemaan. Vailla vaatimattomuutta tahi kunniaa he ottavat yleisön, atmosfäärii kantautuvan biitti asettaa armottoman sykkeen tason. Terälehtien auetessa voi turtua hurmokseen ja tuntea orastavaa väreilyä väreilyä ikuisuudessa.

CUM_boys_promo3Kuva: Jukka Kaikkonen