Etsimme tuottajaa! Hae paikkaa 22.1. mennessä.

Hyvää tätä vuotta! Festivaalijärjestelymme ovat ensi kevään osalta jo käynnistyneet, mutta kaipailemme mukaan tuottajaa – töitä olisi siis tarjolla!

Tuottajaa hoitaa festivaalin käytännön järjestelyjä yhdessä toiminnanjohtajan ja muun tuotantoryhmän kanssa. Tuottajan toimenkuvaan kuuluu muun muassa festivaalin ohjelmistoon, tiedottamiseen, markkinointiin sekä tekniseen tuottamiseen liittyviä tehtäviä, joita voidaan painottaa omien kiinnostuksenkohteiden ja taitojen mukaisesti. Festivaalin tuottajalta edellytetään kokemusta tapahtumien järjestämisestä. Hakijalta vaaditaan hyviä organisointi- ja ryhmätyötaitoja, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, projektinhallintataitoja, näkemystä Keski-Suomen kulttuurikentästä ja sen kehittämisestä sekä joustavuutta työaikojen suhteen.

Työsuhde on määräaikainen alkaen helmi-maaliskuussa sopimuksen mukaan ja jatkuen toukokuun loppuun. Tehtävästä maksetaan 3 900 euron suuruinen kertakorvaus.

Lähetä hakemus ansioluetteloineen torstaihin 22.1.2015 klo 16:00 mennessä sähköpostin liitetiedostona (pdf tai rtf) osoitteeseen [email protected]. Sähköpostin otsikoksi tulee merkitä ”Yläkaupungin Yön tuottaja”. Vain hakuohjeiden mukaiset hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja:
Yläkaupungin Yön toiminnanjohtaja
Kyösti Ylikulju / [email protected]