Älylän Ehtoossa musiikkia ja runoutta

alylan_ehtoo-cover

Yläkaupungin Yön ennakko- ja tukiklubi Älylän Ehtoo villitsee kansaa lauantaina 22.11. klo 19.30 alkaen Baari Vakiopaineessa. Illan tuotto ohjataan kokonaisuudessaan ensi kevään festivaalin toteuttamiseen.

Illan aloittaa Må Pyton, joka esittää Monty Pythonin lauluja suomeksi. Må Pyton on hankala väliinputoaja. Se on lauluyhtye eli jonkinlainen laulava bändi. Se etsii yhä linjaa hyvän maun ja taiteellisen katastrofin ristiaallokossa. Se haluaisi viestiä maailman epäkohdista, mutta rahaa ei ole koskaan tarpeeksi. Se on kolunnut kuoromaailman kiemurat ja koukerot, taistellut tyttövuosien tyvenet ja tyrskyt sekä hionut hegeliläisen huumorin hedonistiseen huippuunsa.

Hauskojen laulavien miesten jälkeen verbaaliakrobatia jatkuu Salla Partalan, Paavo Kässin ja Perttu Purasen esittäessä runoja. Takaisin musiikin pariin siirrytään Muuan mies -yhtyeestä tutun Ismo Puhakan uuden lastenmusiikkiyhtyeen Tö Pistiäiset myötä. Illan viimeisenä nähdään Esa Vierimaan luotsaama Moly, joka on muun muassa shamanistista junnausta, slaavilaista melankoliaa, heleää kitarapoppia, rokin räimettä ja riehakasta latotanssimeininkiä.

Aikataulu:
klo 20.00 Må Pyton
klo 20.30 Runoja: Salla Partala, Paavo Kässi, Perttu Puranen
klo 21.00 Tö Pistiäset
klo 22.00 Moly

Liput: 8 € ovelta / 6 € ennakkoon Vakiopaineesta
Tuotto menee kokonaisuudessaan ensi kevään Yläkaupungin Yö-festivaalin toteuttamiseen.

http://www.facebook.com/events/880860961931519/